Ons Team

Ontmoet onze geweldige teamleden hieronder! 

Iris Gommers

Ambulant hulpverlener

Iris Gommers is 37 jaar en woont met haar 2 kinderen in Apeldoorn. Naast het werk bij Darna Care werkt ze ook nog onder contract in Nunspeet als straathoekwerker en is ze aanbieder van plusvoorziening bij FERM. Iris is echt een gevoelsmens en kijkt er naar uit om haar passie in te zetten in het belang van jongeren en hun netwerk!’

Vanaf 1 december is Iris als zzp’er begonnen bij Darna Care. Wat een warm nest, al een hele bekende club van lieve warme mensen! Al ongeveer 15 jaar is Iris met/voor/door jongeren aan het werk. Ze begon in Apeldoorn (Don Bosco en Wisselwerk) in het jongerenwerk, daarna van meidenwerker, tienergroepen begeleiden tot overlastbeperking, en van locatie gebonden tot vindplaatsgericht werk. Ze heeft bijna 10 jaar in Gemeente Epe gewerkt als sociaal werker/ wijkwerker/ jongerenwerker/ straathoekwerker, en de afgelopen jaren als pedagogisch medewerker jeugdzorg en als ambulant hulpverlener. Ze heeft dus echt de hulpverlening en zorgwereld leren kennen.

Erg dankbaar werkt zij nu vol passie bij Darna Care. Ze kijkt uit het naar het ontmoeten van alle mensen waar ze mee zal samenwerken.

Jiyan Kardes

Ambulant hulpverlener

Jiyan Kardes werkt als ambulant begeleidster binnen Darna Care. Na het behalen van haar diploma Maatschappelijk werk & Dienstverlening aan de HAN te Nijmegen is zij begonnen als begeleidster binnen de volwassenen psychiatrie en gehandicaptenzorg. Na een aantal jaren ervaring te hebben opgedaan is ze gestart als zelfstandige in de zorg en combineert ze dit met haar werk bij Darna Care. 

Vertrouwen, eerlijkheid en aandacht voor de medemens staat in haar werkwijze centraal. Bij Darna Care kan ze deze competenties in praktijk toepassen en geeft dit haar de vrijheid in haar handelen als professional. 

Het werken binnen een multicultureel team en diversiteiten aan cliënten, maakt Darna Care voor haar als ambulant begeleidster een uitdagende en leuke werkplek! 

Joselito Hasselnook

Ambulant hulpverlener

Josélito Hasselnook is jongerenwerker in hart en nieren en gepassioneerd ambulant hulpverlener bij Darna Care! Hij heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het werken met mensen. Naast jongeren werk je uiteraard ook samen met ouders om doelen te behalen. Hij vindt het een eer om deel uit te maken van Darna Care, waar een geweldig team werkt van mensen met een hart voor de mens. Hij hoopt dan ook voor een hele lange tijd hieraan verbonden te zijn!

Shavig Joubid

Operationeel manager / mede-eigenaar Darna Care

Shavig Joubid, is 36 jaar en vader van drie kinderen. Hij is zelf zoon van de eerste generatie gastarbeiders. Hij is een geboren en getogen Arnhemmer. Geboren in de wijk Klarendal en opgegroeid in de multiculturele wijk Presikhaaf. Mede hierdoor gevormd tot de Social Worker en de mens die hij nu is.

In 2008 heeft hij zijn bachelor Social Work behaald aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Hij heeft jarenlang gewerkt bij reguliere zorginstellingen. Met trots heeft hij in 2014 de Jeugdzorg Award mogen ontvangen, als beste jeugdzorg-hulpverlener van Gelderland. Dit is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Arnhem, Zorgbelang Gelderland en de straatervaren jongeren die hem destijds hebben genomineerd.

Na al deze mooie, leerzame jaren te hebben gewerkt bij diverse zorginstellingen was het tijd om op eigen benen te staan. In 2018 heeft hij Darna Care opgericht. In 2020 hebben Gino Sergio en hij de handen ineengeslagen en Darna Care gevormd tot een rijk, divers en intercultureel team.

Laura Meurs

Ambulant hulpverlener

Laura is 26 jaar en werkt als ambulant hulpverlener.
Middels leerzame werkervaringen, studies en een breed netwerk, heeft zij de kans gekregen om haar krachten en talenten te ontdekken en deze nu in te zetten bij Darna Care. Naast de werkzaamheden bij Darna Care heeft zij ook een eigen onderneming (Be You support) in het sociaal domein.

Laura zet zich in om de dromen en doelen van mensen zoveel als kan te realiseren. Dit doet ze door onder andere een luisterend oor te bieden, naast de jongeren te staan, door hen serieus nemen en samen stappen te zetten, maar wel met een gezonde dosis humor en ruimte voor gezelligheid.

Volgens Laura beschikken alle mensen over krachten en talenten, maar soms zijn deze nog niet ontdekt en/of weten ze deze niet in te zetten. Darna Care sluit zich aan bij haar werkwijze en visie. Iedereen krijgt de ruimte om te mogen groeien. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen man of vrouw, afkomst, kleur enz. Er wordt geïnvesteerd om echt kennis te maken met de persoon. Darna Care vindt het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt. Het team is hecht, kent elkaar en staan voor elkaar klaar waar nodig. 

Metin Yavuz

Ambulant hulpverlener

Metin Yavuz is vader van 2 kinderen en hij is geboren en getogen in Apeldoorn. Nu woont hij in Meppel, waar zijn kinderen ook wonen.

Metin heeft de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam, wat toen nog gedeeltelijk viel onder de sociaal agogische opleidingen. Hij is zich blijven ontwikkelen door het behalen van trainingen, cursussen en opleidingen.

Van straatjochie naar bevlogen senior social worker: hij heeft ervaring dankzij de opleiding, maar ook van de straat. Bruggenbouwer tussen verschillende leefwerelden. Deze werelden liggen vaak ver van elkaar vandaan en zijn toch onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Pernelly Biya

Ambulant hulpverlener

Pernelly Biya is 27 jaar oud en afkomstig uit Apeldoorn. Hij heeft zijn roots in Congo liggen en is daar ook geboren. Hij is op jonge leeftijd naar Nederland gekomen en is opgegroeid in Apeldoorn. Hierdoor kent hij de doelgroep die hij nu begeleid ook goed en vaak persoonlijk al vanuit vroeger. Dat maakt het werk eigenlijk nog wat leuker. Je hebt er dan al een band mee en kan er som wat meer uithalen omdat je het netwerk ook kent.

Hij heeft in eerste instantie op het MBO Sport en Bewegen gestudeerd. Door de vele maatschappelijke sportprojecten heeft hij de switch gemaakt naar een maatschappelijke opleiding op het HBO. Hij heeft toen gekozen voor Social Work, voorheen Maatschappelijk-Werk. Gedurende zijn opleiding liep hij stage bij Shaviq. Al snel had hij een goede relatie met hem en dat resulteerde dan ook naar meerdere samenwerkingen. Hij twijfelde ook geen moment toen Shaviq hem benaderde om het team van Darna Care te komen versterken. Zijn visie op het gebied van zorg spreekt hem enorm aan en hij kan zich daar altijd in vinden.

Verder doet Pernelly vier keer in de week aan voetballen op landelijk niveau en zijn zijn nieuw hobby’s varen en een potje paddel spelen.

Rianne van der Hoek

Ambulant hulpverlener

Sinds 1 december 2020 versterkt Rianne het team van Darna Care. Ze is op jonge leeftijd moeder geworden en neemt dit stukje levenservaring mee in haar werk. Niets is onmogelijk, alle problemen zijn op te lossen en als je echt wilt dan kun je alles bereiken. Ze doet er alles aan om doelen te behalen en plannen te laten slagen en staat positief in het leven.

Ze werkt als ambulant hulpverlener. Dit betekent dat ze naast de jongere sta om samen problemen op te lossen. Ze neemt het niet volledig over maar vindt samenwerking vooral heel belangrijk zodat de jongere leert om uiteindelijk zelfstandig zijn of haar leven te leiden. De jongere kan altijd op haar bouwen en ze geeft iemand snel een vertrouwd gevoel. Ze is oprecht betrokken en heeft oog voor details.

Darna Care kijkt heel erg naar de jongere en zijn of haar behoeften en wie daar als ambulant hulpverlener goed bij zou passen. Dit vindt Rianne een mooie manier van werken. Daarnaast doet Darna Care er alles aan om betrokken te blijven. Ook in lastige situaties of wanneer dingen niet zo gaan zoals gepland. Waar anderen zouden afhaken zet Darna Care er nog een extra stap bij. Rianne is  trots dat ze een deel van dit fijne team mag zijn.

Ester Noa van der Wal-Manusama

Orthopedagoog

Ester Noa werkt al een heel aantal jaren als orthopedagoog. In het werk zoekt ze altijd naar manieren om hulpverlening laagdrempelig en toegankelijk te maken. Ze is open, nieuwsgierig, transparant, sluit gemakkelijk aan en stelt mensen snel op hun gemak.

Bij Darna Care werkt Ester Noa als gedragswetenschapper. Ze ondersteunt het team van ambulante hulpverleners en geeft adviezen waar nodig. Daarnaast werkt ze op managementvlak mee aan het ontwikkelen van wetenschappelijk onderbouwde manieren van hulpverlening, te denken valt aan het opzetten van de woonvoorziening in Apeldoorn. Ook pakt Ester Noa zo nu en dan hulpvragen op waarbij een systeemgerichte aanpak wenselijk is, met name in de regio Arnhem.

Ester Noa werkt met veel plezier bij Darna Care. De samenwerking binnen het team om jongeren en gezinnen te ondersteunen vindt Ester Noa een kracht van Darna Care. Er is een lerend klimaat binnen Darna Care, waarbij collega’s elkaar helpen en durven te bevragen. Fijn vindt Ester Noa het dat er vaak out of the box gewerkt wordt en er nauwe samenwerkingen zijn met kernpartners. Ook spreekt het Ester Noa aan dat er niet alleen naar de problemen gekeken wordt, maar juist ook naar de dingen die goed gaan om daarbij aan te sluiten. Focus is `wat gaat wel goed´ en zo wordt er aangesloten bij de sterke kanten van de jongere.

Naast het werk bij Darna Care werkt Ester Noa als orthopedagogisch behandelaar bij FamilySupporters MiddenGelderland. Daar is de behandeling veelal gericht op systeemproblematiek, gedragsveranderingen en verwerken van moeilijke of traumatische gebeurtenissen. Ook helpt Ester Noa gezinnen waar aan de veiligheid gewerkt moet worden. En ondersteunt ze ouders hoe ze in een periode van scheiding toch tot een gezamenlijk opvoedingsplan kunnen komen.

Tot slot geeft Ester Noa trainingen aan collega’s en docenten over onderwerpen zoals traumasensitief werken, het trainen van het werkgeheugen, omgaan met moeilijk verstaanbaar gedrag en veiligheid casuïstiek.

Gino Sergio

Zorgmanager & Mede-eigenaar

Gino Sergio is geboren en getogen in Apeldoorn. Hij is mede-eigenaar en zorg/innovatiemanager bij Darna Care. Van jongs af aan is hij betrokken geraakt bij jongeren- en welzijnswerk, zowel als bestuurslid als in functie van uitvoering, coördinatie en mede-oprichting van enkele (zorg)organisaties. Binnen dit werkveld heeft hij antwoord proberen te vinden op de problematieken rondom jongeren, maar ook het benutten en creëren van kansen voor jongeren vanuit een maatschappelijke context en trends. Met de jaren is hij steeds meer gaan ondernemen binnen deze sector om zo op maat projecten te ontwikkelen welke bijdragen aan een betere toekomst voor de doelgroep. In de zorg is hij beland doordat de scheidingslijn tussen welzijn en zorg dun is, echter nog niet in de praktijk. Zowel in het preventieve als in het curatieve werkveld probeert hij te ontschotten en het beste van beide werelden bij elkaar te brengen. Met zijn collega Shavig en het Darna Care team is hij zeer trots op waar Darna Care nu staat en samen zullen we onze schouders eronder zetten om voor jongeren een beter toekomstperspectief te realiseren.

Contact Darna Care

Er zijn op dit moment geen wachttijden bij Darna Care. Binnen één week kan er al een kennismakingsgesprek plaatsvinden met een van onze hulpverleners.

Wil je contact met ons opnemen of meer weten over de aanmelding? Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 085 - 06 07 242 of info@darnacare.nl. Onze medewerkers zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.

Wil je teruggebeld worden door een van onze medewerkers? Vul dan het contactformulier hieronder in.

085 - 06 07 242

Vlijtseweg 17-2, 7317AC, Apeldoorn

info@darnacare.nl